Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Teltudlejning Herlev, Hvidovre, Glostrup, Rødovre & Brøndby

Har du brug for en professionel udbyder af teltudlejning Rødovre, Glostrup eller Brøndby, så står vi klar til at hjælpe dig - også med teltudlejning Herlev og Hvidovre. Vi har et stort udvalg af telte og helt sikkert også et til dine behov. Service betyder meget for os, og derfor leverer vi altid dit telt med et smil. Vi sørger for at alt er i orden, før vi forlader stedet. Hos Amager Teltudlejning får du de bedste betingelser for en god fest, og vi tager imod alle opgaver, store som små.

Book jeres telt her

Kontakt os i dag på telefon 20 72 20 77, hvis du ønsker at høre nærmere om vores teltudlejning Brøndby, Rødovre eller Glostrup..

Alt i telte og tilbehør til din fest!

Uanset hvilket telt du er på udkig efter, så har vi løsningen og tilbyder professionnele telte Hvidovre, Herlev og omegn. Vi har leveret telte til firmafester, bryllupper, konfirmationer, havefester m.m., og vi tilbyder teltudlejning til både private og erhverv. Hvis du har et særligt ønske, er du velkommen til at kontakte os og sammen finder vi ud af, hvordan vi løser opgaven bedst.

teltudlejning Glostrup, Rødovre, Brøndby

Totalløsninger

Udover teltudlejningen, så tilbyder vi også totalløsninger hos Amager Teltudlejning. Sammen med dit telt kan du få leveret borde og stole eller slagborde og bænke – så bliver det ikke nemmere. Derudover kan vi også opsætte gasvarmeovne, fadølsanlæg eller slushice maskiner, som gør din fest lidt sjovere. Har du noget specielt i tankerne, så vær ikke bange for at spørge. Vi yder gerne en ekstra indsats, så du kan få det, som du vil have det.

Tilbud på teltudlejning Glostrup, Rødovre og Brøndby

Hvis du er interesseret i et festtelt til din kommende begivenhed, så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og om, hvordan vi kan skabe de optimale rammer for din fest. Vi giver altid professionel rådgivning og servicen er i top. Ring til os i dag på telefon 20 72 20 77 eller send os en mail på amagerteltudlejning@gmail.com.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi svarer inden for 2 timer

Teltudlejning Glostrup - Teltudlejning Rødovre - Teltudlejning Brøndby