Om Amager teltudlejning ApS

Amager teltudlejning ApS tilbyder professionel udlejning for private og erhverv i hele Sjælland. Vi er at finde på Amager men tilbyder vores service på hele Sjælland.

Hos Amager teltudlejning ApS vægter vi kvalitet af produkterne højt, derfor er alle vores telte certificerede og sikkerhedsgodkendte. Ud over telte tilbyder vi bl.a. bænke, borde, stole og m.m.

Rådgivning

Er du interesseret i at få rådgivning ved valg af telte eller tilbehør er du velkommen til at kontakte os. Service er en vigtig del af det produkt vi leverer og vi går op i at du, ud over at få et godt produkt, også får den nødvendige service både ved valg af telte samt opsætning af disse.

Kontakt Amager Teltudlejning ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter eller du ønsker rådgivning ved valg af telte eller tilbehør. Du kan sende en e-mail på amagerteltudlejning@gmail.com

Eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst en email.

Udfyld formularen, og vi bestræber os på at svare indenfor 2 timer

Amager Teltudlejning ApS

Amager Teltudlejning ApS udlejer certificerede og sikkerhedsgodkendte telte. Ønsker du rådgivning ved valg af telt og tilbehør er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder professionel udlejning af telte og tilbehør bl.a. borde, stole, bænke mm. Alle telte er certificerede.

Vi dækker hele Sjælland

Vi er stolt sponsor for Fremad Amager