Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Teltudlejning Hellerup, Gentofte og Charlottenlund

Mangler du et telt til din havefest, til brylluppet, studenterfesten eller noget helt fjerde? Så kig nærmere på de mange muligheder hos Amager Teltudlejning – vi har stor erfaring og har i årenes løb haft mange glade og tilfredse kunder på hele Sjælland.

Teltudlejning Charlottenlund

Har du søgt efter teltudlejning Charlottenlund – eller måske til et andet sted i Nordsjælland – så er du kommet til det helt rigtige sted. Der er intet som en skøn havefest med venner og familie, og hos os finder du udlejning af festtelte, partytelte og diverse tilbehør til festen.

Teltudlejning Gentofte

Med kunder på hele Sjælland tilbyder vi bl.a. teltudlejning Gentofte, og catering kan vi også hjælpe med gennem vores gode netværk af samarbejdspartnere. Måske skal du bruge teltudlejning til et bryllup, en konfirmation eller en anden festlig lejlighed – og du kan finde det hele her.

Teltudlejning Hellerup

Har du googlet teltudlejning Hellerup, eller leder du efter festtelte til et andet i Nordsjælland eller på det øvrige Sjælland? Hos Amager Teltudlejning er Hellerup bare et af de mange steder, vi leverer udlejningstelte til. Faktisk udlejer vi telte på hele Sjælland, og vi har et stort udvalg af flotte telte i mange forskellige størrelser.

Vi sørger for alt til festen

Teltet er én ting, og det skaber de perfekte rammer om din fest. Men for at gøre oplevelsen fuldendt tilbyder vi også totalløsninger, så du også kan leje stole, borde og ekstra tilbehør gennem os. Det ekstra tilbehør kan f.eks. være fadølsanlæg, slushicemaskiner og gasvarmeovne. Kontakt os og fortæl os om ønskerne til din fest – så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning til dig.

Få et tilbud på teltleje

Er du interesseret i at leje et telt hos Amager Teltudlejning, så hører vi gerne fra dig. Vores medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning, når du skal finde det rigtige telt til festen, og du er altid velkommen til at ringe til os på 20 72 20 77 eller skrive på amagerteltudlejning@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have et tilbud på en pris.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi svarer inden for 2 timer