Teltudlejning i København, Dragør, Valby & Frederiksberg

Er du i gang med planlægningen af årets store fest og søger teltudlejning i Valby, Dragør eller omegn? Hos Amager Teltudlejning ApS står vi klar til at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for din begivenhed. Vi tilbyder teltudlejning i København og har stor erfaring inden for branchen. Med vores telte får du god kvalitet og teltet leveres altid med den bedste service. Det vigtigste er, at du er tilfreds med resultatet.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for teltudlejning Valby og Dragør i dag på telefon  20 72 20 77 .

Teltudlejning København: Service og kvalitet til tiden

Amager Teltudlejning er din pålidelige partner, når det kommer til teltudlejning i København. Vi forstår vigtigheden af at levere sikker service og høj kvalitet til din fest i København. Uanset om det er til en havefest i Valby, et elegant bryllup på Frederiksberg eller en firmafest i Hellerup, så har vi festtelte i forskellige størrelser og konfigurationer, der kan opfylde dine behov. Vores erfaring inden for teltudlejning i København gør os til det ideelle valg for både private og erhvervskunder.

Et stort udvalg af telte

Uanset om du skal holde firmafest, bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag, så har vi teltet til dig. I mange år har vi sørget for teltudlejning i København til virksomheder og private. Vi tilbyder et stort udvalg af telte, og hvis du har specielle ønsker, så finder vi den rette løsning. Ingen opgave er for stor eller lille hos os.

Alt til din fest

Vi vil være din foretrukne teltudlejer, og derfor tilbyder vi også totalløsninger. Sammen med dit telt har du mulighed for at leje borde og stole eller ekstra tilbehør. Vi kan bl.a. opstille gasvarmeovne - alt sammen for at gøre din fest lidt sjovere. Vi har efterhånden været i branchen i mange og kender udfordringerne for de forskellige typer af festligheder. Du kan derfor få en masse værdifuld rådgivning, når det kommer til eksempelvis afstanden mellem bordene eller størrelsen på dansegulvet. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, og vi vil gøre alt for at imødekomme dem. Vores vigtigste mission er at levere vores del, så din fest bliver en uforglemmelig én af slagsen.

Kontakt os for tilbud på teltudlejning København, Valby & Dragør

Har du brug for et telt til din næste fest? Hos os får du professionel vejledning og altid god service. Vi gør valget af telt og tilbehør mere overskueligt og sørger for, at rammerne for din fest er i orden. Ring til os allerede i dag på telefon  20 72 20 77  eller send en mail til amagerteltudlejning@gmail.com. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og givet et godt tilbud til dig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst en email.

Udfyld formularen, og vi bestræber os på at svare indenfor 2 timer

Amager Teltudlejning ApS

Amager Teltudlejning ApS udlejer certificerede og sikkerhedsgodkendte telte. Ønsker du rådgivning ved valg af telt og tilbehør er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder professionel udlejning af telte og tilbehør bl.a. borde, stole, bænke mm. Alle telte er certificerede.

Vi dækker hele Sjælland