Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Teltudlejning Dragør, Frederiksberg, Valby - København

Er du i gang med planlægningen af årets store fest? Hos Amager Teltudlejning står vi klar til at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for din begivenhed. Vi tilbyder teltudlejning Frederiksberg og Valby og har stor erfaring inden for branchen. Med vores telte får du god kvalitet og teltet leveres altid med den bedste service. Det vigtigste er, at du er tilfreds med resultatet.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for teltudlejning København og Dragør i dag på telefon 20 72 20 77.

Et stort udvalg af telte

Uanset om du skal holde firmafest, bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag, så har vi teltet til dig. I mange år har vi sørget for teltudlejning i København til virksomheder og private. Vi tilbyder et stort udvalg af telte, og hvis du har specielle ønsker, så finder vi den rette løsning. Ingen opgave er for stor eller lille hos os.

teltudlejning dragoer

Alt til din fest

Vi vil være din foretrukne teltudlejer, og derfor tilbyder vi også totalløsninger. Sammen med dit telt har du mulighed for at leje borde og stole eller ekstra tilbehør. Vi kan bl.a. opstille gasvarmeovne, fadølsanlæg med bar eller slushice maskiner - alt sammen for at gøre din fest lidt sjovere. Vi har efterhånden været i branchen i mange og kender udfordringerne for de forskellige typer af festligheder. Du kan derfor få en masse værdifuld rådgivning, når det kommer til eksempelvis afstanden mellem bordene eller størrelsen på dansegulvet. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, og vi vil gøre alt for at imødekomme dem. Vores vigtigste mission er at levere vores del, så din fest bliver en uforglemmelig én af slagsen.

Kontakt os for tilbud på teltudlejning Valby, Dragør, Frederiksberg & København

Har du brug for et telt til din næste fest? Hos os får du professionel vejledning og altid god service. Vi gør valget af telt og tilbehør mere overskueligt og sørger for, at rammerne for din fest er i orden. Ring til os allerede i dag på telefon 20 72 20 77 eller send en mail til amagerteltudlejning@gmail.com. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og givet et godt tilbud til dig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi svarer inden for 2 timer